Aanpassingen 't Stekje
Beste gasten, Graag nemen wij uw aandachtspunten ter harte, en indien wij uw standpunt delen worden er aanpassingen doorgevoerd. Recentelijke aanpassingen: - Er is een trap gemaa...
Lees verder »

Evenementen in Renesse
Markt in Renesse Iedere woensdag is er van 08.00 uur tot 15.00 uur markt in Renesse     ...
Lees verder »

Impressie


Jaarlijks festival aan de Brouwersdam, ieder jaar een evenement dat topartiesten weet te boeken. De Zeeuwse popgroep Bløf is hier de gastheer.

Links

 

Concert at sea

Jaarlijks festival aan de Brouwersdam, ieder jaar een evenement dat topartiesten weet te boeken. De Zeeuwse popgroep Bløf is hier de gastheer.
Zie ook www.concertatsea.nl

Stroa Renesse

De dorpen achter de duinen op Schouwen vieren vanaf 6 weken voor Pasen wekelijks stroa. Renesse is jaarlijks het eerste dorp in de rij. Van oudsher worden de paarden naar het strand gebracht en daar de voeten gewassen, waarmee de geesten worden verdreven na een lange winter op stal. In het dorp zijn die zaterdag verschillende activiteiten.

Kunstschouw

Kunstroute in de Westhoek van Schouwen, 3e week van juni.
Talrijke kunstenaars stellen hun werk ten toon op bijzondere locaties. Men kan met auto of fiets de route rijden en genieten van de omgeving, de locaties en de daar tentoongestelde kunstwerken.
Website: Kunstschouw Westerschouwen.

Havendagen Zierikzee

Het mosselfeest in Zierikzee. Het ophalen van Neptunes met de mosselkotters, een braderie, boegsprietlopen, demonstraties en live muziek.
Donderdag, vrijdag en vooral zaterdag, altijd op de 4e zaterdag van augustus.