Aanpassingen 't Stekje
Beste gasten, Graag nemen wij uw aandachtspunten ter harte, en indien wij uw standpunt delen worden er aanpassingen doorgevoerd. Recentelijke aanpassingen: - Er is een trap gemaa...
Lees verder »

Evenementen in Renesse
Markt in Renesse Iedere woensdag is er van 08.00 uur tot 15.00 uur markt in Renesse     ...
Lees verder »

Impressie


Dit stekje is een 6 persoons bungalow achter de duinen van Renesse. Gedurende 2008 is deze vakantiewoning geheel gerenoveerd.

't Stekje


Dit stekje is een 6 persoons bungalow achter de duinen van Renesse. De bungalow is gebouwd in 1959 en gerenoveerd in 2008.

‘t Stekje ligt op 500 meter van het strand en op 20 minuten lopen van het centrum.

Deze bungalow beschikt over een grote tuin met terras, tuinmeubilair en oprijlaan. Aan zowel de voor en achterzijde van het huis is een grasveld.

De woonkamer heeft een gezellige zithoek en eettafel. De kamer biedt rondom uitzicht op de tuin. Er is een tv-aansluiting met dvd apparatuur en een X-box. Het huis heeft een eigen wifi netwerk.

De open keuken beschikt over een oven, koelkast met vriesgedeelte, 4 pits gasfornuis en een vaatwasser. Er zijn 3 slaapkamers; één met stapelbed, 1 met een tweepersoonsbed en 1 met een 1 persoonsbed, waaronder een uitschuifbed. De bedden zijn voorzien van beddegoed en worden opgemaakt. U dient zelf voor keuken en bad linnengoed te zorgen.
Een kinderbed en kinderstoel zijn op aanvraag aanwezig. Er is geen wasmachine.

Roken is toegestaan, huisdieren niet.
In het tuinhuisje naast de woning is plaats voor enkele fietsen, er is tevens een stopcontact voor het opladen van uw elektrische fiets. U kunt bij uw reservering aangeven dat u graag eigen fietsen wilt stallen in het tuinhuisje.

In de nabije omgeving zijn veel activiteiten te ondernemen, waarover u in de bungalow uitgebreide informatie vindt.