Aanpassingen 't Stekje
Beste gasten, Graag nemen wij uw aandachtspunten ter harte, en indien wij uw standpunt delen worden er aanpassingen doorgevoerd. Recentelijke aanpassingen: - Er is een trap gemaa...
Lees verder »

Evenementen in Renesse
Markt in Renesse Iedere woensdag is er van 08.00 uur tot 15.00 uur markt in Renesse     ...
Lees verder »

Impressie


Het strand van Renesse is zomer en winter een belevenis. U vindt het op een hondertal meters van uw vakantieverblijf.

Strand

Het strand van Renesse is zomer en winter een belevenis. U vindt het op loopafstand van uw vakantieverblijf. Steeds slechts een honderdtal meters van elkaar verwijderd, vindt u op het zandstrand van Renesse strandpaviljoens. U kunt hier terecht voor een hapje en een drankje, u kunt er ook terecht voor een heerlijke maaltijd. U kunt dan op uw gemak genieten van de zonsondergang of de zeehonden op de platen of op het strand.

Op het strand is het mogelijk om strandspullen voor kinderen als vliegers te kopen. Vaak kunt u ook strandcabines, strandstoelen, windschermen etc. huren.

Ook in de winter, vooral de weekends, zijn tegenwoordig een aantal paviljoens geopend. Heerlijk als u een lange strandwandeling heeft gemaakt en gewoon even lekker wilt uitrusten onder het genot van een lekker glaasje wijn of een beker warme chocolademelk met slagroom.
 

Brouwersdam

Hier kunt u waterskíën, jetskiën en ook veel windsurfers vinden het ideaal om hier te komen. Bovendien voorzien de jachthavens in talrijke mogelijkheden om te zeilen. Aan de buitenzijde van de dam ligt een groot strand en wordt de Noordzee bedwongen door windsurfers, kitesurfers en andere planksporters, met of zonder zeilen.

In de periode eind juni/begin juli wordt op de Brouwersdam het festival Concert at Sea gehouden. De Brouwersdam is te voet of met de fiets vanuit 't Stekje prima te bereiken.

Parkeren kan gratis over de hele lengte van de dam zodat er altijd een plaats gevonden kan worden dicht bij het water.

Veel mensen komen naar de Brouwersdam om van een mooie zonsondergang te genieten.